De jeugd ging afgelopen weekend al van start in de najaarscompetitie. Een verschoven wedstrijd uit de herfstvakantie werd voorafgaand aan de najaarscompetitie gespeeld. Tafeltennisbuur het Markiezaat uit Bergen op Zoom was de tegenstander.

Na het kampioenschap in het voorjaar mogen de jongens zich meten in een hogere klasse. In de 3e klasse wordt er ook gespeeld tegen Kapelle, Goes, Tanaka (Etten-Leur) en ODT (Roosendaal). Een mooie uitdaging staat de jongens te wachten.

Afgelopen zaterdag speelden de broers Thimo en Tom van Oers en Evan Konings tegen het team uit Bergen op Zoom. Dit team degradeerde in het voorjaar uit de 2e klasse junioren. Het werd direct dan een mooi treffen tussen beide teams.

Thimo van Oers opende de wedstrijd tegen Sebastiaan Bakx. Thimo legde zichzelf wat te veel druk op waardoor hij traag op gang kwam. In de derde hervond hij een beetje zijn spel maar verloor nipt met 14-16 en hiermee de partij. Tegen Elin van Borrendam speelde hij de druk wat van zich af. Hij won nipt de eerste 2 games met 15-13 maar in de derde trok hij knap met 5 de partij over de streep.
Tegen Jasper van Leeuwen pakte hij de eerste game maar liet daarna de kaas van zijn brood eten, wat niet echt nodig was.

Evan Konings debuteerde vorige competitie met een ongeslagen status. Hij was toen pas net aan het tafeltennissen waardoor hij nog niet vast in het team was opgesteld. Deze competitie staat hij vast in het team en liet vandaag zien dat ze rekening met hem moeten gaan houden. Tegen de ervaren van Leeuwen en Bakx was het nog lastig maar tegen van Borrendam liet hij zien wat hij in zijn mars heeft.
Na een 2-0 achterstand ging hij goed en slim tafeltennissen en won met 13-11 de 3e game, in de vierde en vijfde game had Evan de overhand en won knap met 6 en 5.

Tom van Oers opende tegen van Borrendam met een eenvoudige 3-0 winst. Tegen van Leeuwen verloor hij nipt de 3e game maar herstelde dit goed en pakte met 6 de overwinning in de vierde en hiermee te winst. In zijn laatste partij tegen Bakx behield Tom zijn ongeslagen status en tekende voor 3 overwinningen.

Samen met broer Thimo wonnen ze ook knap de dubbel. Na de eerste game nog verloren te hebben ging het duo beter spelen en wonnen 3 games op rij. Het was een mooie opgaande strijd met een mooie eindspurt met als resultaat 6-4 winst.  Goed gedaan Thimo, Evan en Tom..

Alle seniorenteams trappen volgende week de competitie af met een uitwedstrijd.