Maandag 19 augustus trappen we het nieuwe tafeltennisseizoen af. De trainingen gaan van start voor de verschillende groepen. De trainingen en wedstrijden worden gespeeld in MFC Kloosterhof.

De beginnende jeugdleden trappen op het maandag het seizoen af, waarna de competitie spelende jeugd en de senioren volgen. Er wordt getraind op maandagavond, dinsdagmiddag- en avond en de donderdagavond. Alle trainingen worden geleid door verschillende trainers waarbij er ook individuele aandacht is voor de het aanleren, verfijnen en verbeteren van de techniek!

Zaterdag 24 augustus a.s. organiseert Hotak’68 een trainingsdag voor alle leden. Deze dag wordt er aandacht besteed aan de conditie en techniek. Er wordt in de ochtend en middag getraind.

Naast trainingen wordt er ook competitie gespeeld en nemen een aantal jeugd- en seniorenleden deel aan de NTTB-competitie ZuidWest en verschillende toernooien gedurende het seizoen. Met veel ambitie en mooie doelen kijken we uit naar een sportief en leuk tafeltennisseizoen.

COMPETITIE

Er nemen 6 seniorenteams deel aan de competitie en 1 jeugdteam. Het jeugdteam staat voor een mooie uitdaging daar ze na het behalen van de kampioenstitel een klasse hoger gaan spelen. De seniorenteams komen uit in verschillende klassen, waarbij in elke poule 10 competitieronden worden gespeeld. Hiervan worden 5 thuiswedstrijden gespeeld in MFC Kloosterhof en 5 uitwedstrijden bij de tegenstander uit de betreffende poule. De jeugd start op zaterdag 7 september, de senioren trappen het seizoen af op vrijdag 13 september.

De beginnende jeugdleden spelen elke maand op zondagochtend de Tabel Stars competitie welke bij een vereniging in de regio wordt georganiseerd. Dit is een mooie opstap naar het spelen van de NTTB-competitie.

TOERNOOIEN

Gedurende het tafeltennisseizoen worden ook verschillende toernooien georganiseerd waaraan Hotak’68 leden aan gaan deelnemen. Een aantal jeugdleden zal deelnemen aan de meerkampen en verschillende ranglijsttoernooien waarin gespeeld wordt in hun eigen licentieklasse. De Hotak-senioren spelen ook de meerkampen en het Nederlands Kampioenschap.

EIGEN CLUBACTIVITEITEN EN TOERNOOIEN

Natuurlijk staan er ook clubactiviteiten en toernooien op de agenda. In januari wordt weer gestreden voor de clubtitel bij de jeugd en senioren. Ook staat het 3e para ranglijsttoernooi weer op de agenda in het voorjaar. Alle verslagen zijn te lezen op de website: www.hotak68.nl.